Gilla
Dela
Taggar
Beskrivning
Badrumsrenovering i Nacka
Kund

Vi hade en bra dialog hela vägen, det var roligt att bygga om tillsammans med JTS

Mats och Ann-Cathrine hade under lång tid funderat på att renovera sitt badrum. När det började läcka gick det inte att vänta längre. Mats vill gärna använda lokala hantverkare, det känns bra att ha dem nära. Han hittade JTS på webben.

– Vi bokade en tid och träffades. Först kom Stefan och tittade på badrummet. Jag förstod redan innan att det var ett omfattande jobb, att badrummet behövde rivas helt och hållet. Stefan sa ”det här är ett jäkla kul jobb”. Redan vid de första mötena kändes det bra, jag fick förtroende direkt. De kunde sin sak det märktes.

De stötte snabbt på en utmaning i rivningsarbetet

– När de satte igång fick de bila bort hela betonggolvet, som var kanske 4-5 cm tjockt. Men att ta ut badkaret blev en historia i sig! Det visade sig vara ett järnbadkar på kanske 200 kilo! De fick såga ner det i 2-3 bitar för att kunna ta ut det. Hur kom det ens dit?

Rivningen tog lite längre tid pga badkaret, men det gick förvånansvärt fort ändå säger Mats.

– De var här sammanlagt 4, kanske 5 veckor, i stort sett varje dag. Jag hade fördelen att vara hemma under tiden. Det är ett speciellt badrum och vi diskuterade mycket, olika lösningar, under tiden de byggde.

– Vi hade en bra dialog hela vägen, det var roligt och det kändes verkligen som att JTS tyckte det var kul! Det var alla kategorier av hantverkare inblandade, elektriker, plattsättare snickare rörmokare och målare och det flöt på mycket bra med JTS som ansvarig.

Mats och Ann-Katrin valde material själva, på rekommendation av JTS. De var i deras showroom flera gånger för att diskutera design och materialval.

– Vi hade ju våra idéer om hur det skulle se ut och fick bra tips och hjälp att välja av Stefan och Malin. Vi sågs flera gånger i deras showroom för att verkligen träffa rätt.

Vi är jättenöjda! Det blev lite dyrare än vi tänkt oss, men det beror mer på att vi valde dyrare material än något annat. Bara att bygga in takbalkarna med ek, som matchade hyllor och fönsternisch gjorde att priset drog iväg. Men, det hade vi kommit överens om och vi är väldigt nöjda!

Uppgifter

Badrum där JTS bland annat har:

  • Rivit ut alla ytor
  • Sågat ner badkar i järn för bortforsling
  • Reglat upp väggar och golv – förstärkning samt isolerat
  • Dragning av vatten till tappställen
  • Kaklat väggar samt monterat pärlspont
  • Lagt klinkers och golvvärme
  • Installerat ny golvbrunn
  • Eldragning till kommod och lampor, golvvärme och fläkt
  • Fodrat takbjälkar och installerat spotlights med dimmer
  • Monterat och kopplat in kommod, wc, badkar och blandare
Info