Både produkterna och renoveringsarbetet

Hos oss får du hjälp med hela badrummet. Till skillnad från många andra VVS-företag säljer vi även badrumsprodukter som kommoder, wc-stolar, duschkabiner, blandare. Dessutom till priser som verkligen tål att jämföras. Vi behöver inte lägga på så mycket, eftersom vi i första inte hand är en badrumsbutik. Samtidigt kan vi välja fritt vilka produkter vi säljer, eftersom vi inte tillhör någon stor kedja vars kampanjer vi måste följa.

Installerat och klart med extra trygghet

Om du köper både produkt och installation av oss lämnar vi garanti på helheten. Det blir en extra trygghet för dig – du behöver inte oroa dig för att det är svårt att avgöra om det är produkten eller installationen som felar om ett problem uppstår. Vi står ju för båda delarna.

Du kan också få fast pris för produkt och installation. Och byter du ut en produkt ingår såklart bortforsling av den gamla.

Certifierade montörer

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att jobbet utförs på ett fackmannamässigt sätt. Självklart är vi ett auktoriserat VVS-företag, vilket betyder att vi arbetar efter ett regelverk som VVS-branschen tagit fram för att minska risken för vattenskador och annat som kan uppstå efter en dåligt utförd VVS-installation. Överhuvudtaget är våra montörer är certifierade i det som krävs, till exempel elbehörighet, auktorisation för våtrum och så vidare.

Säker Vatten

Efter att arbetet är klart ger vi dig ett Säker Vatten-dokument och Våtrumsintyg.

Välj installerat och klart och få garanti på alltihop