Ref: Nacka – Badrum/tvättstuga med dusch och toalett med badkar

Paret träffade på JTS Rör när de renoverade hos grannarna. De fick en totalrenovering av ett större badrum och en liten toalett med dusch.

Dela
Ref: Orminge – Badrum med dusch och liten toalett med dusch

Paret träffade på JTS Rör när de renoverade hos grannarna. De fick en totalrenovering av ett större badrum och en liten toalett med dusch.

Dela
Ref: Nacka – Badrum med dusch

Familjen kände till JTS Rör sedan innan, de hade tidigare gjort småjobb åt dem, och andra i umgängeskretsen hade anlitat JTS.

Dela
Ref: Nacka – Toalett med badkar

Vi ville ha en lokal leverantör och hittade ett proffs. Vi visste exakt när de skulle komma och tidsschemat hölls till 100%

Dela
Möblerat kontorsrum uthyres i Nacka!

Vi har ett kontorsrum i våra ljusa lokaler i Björknäs Centrum, Saltsjö-Boo/Nacka ledigt. Rummet är ca 6 kvm och möblerat.

Dela
Vi söker VVS-montörer!

Vi behöver utöka vårt team med 2 st certifierade VVS-montörer. Vi arbetar med badrumsrenoveringar, kompletteringar av badrum, nyproduktion samt service.

Dela
Vårt showroom är öppet

I anslutning till vårt kontor hittar du numera också ett showroom. Titta på olika badrumslösningar och hämta inspiration inför din badrumsrenovering.

Dela
Ref: Nacka – badrum/kök/undervåning

I den här Nackavillan gjorde JTS först om ett stort badrum till två mindre. Sedan renoverade de hela undervåningen, där JTS var huvudentreprenör och bland annat byggde kök och lade

Dela
Ref: Stockholm – Badrum

Flera av grannarna i bostadsrättshuset på Södermalm hade renoverat badrum och när Mats och Marie-Louise Freij planerade sin renovering hörde de av sig till JTS. Totalrenovering av badrum där JTS

Dela
Ref: Nacka – Badrum

Familjen Edström gjorde om sitt gamla 70-tals badrum och är så nöjda. WC och badrum har slagits ihop och JTS har: Slagit ut vägg och satt igen dörr Gjort nytt

Dela