Ref: Nacka – Toalett med badkar

Vi ville ha en lokal leverantör och hittade ett proffs

När de bestämt sig för att renovera badrummet började familjen med att söka ”badrumsrenovering i Nacka” på internet – de ville anlita en lokal leverantör.

JTS Rör dök upp i sökresultatet, låg nära och fick en extra kontroll. Det kändes bra och en tid bokades för att visa badrummet inför offerten. Stefan kom över på utsatt tid och ett par dagar senare kom en offert.

För att jämföra prisläget togs ytterligare två offerter och familjen kunde konstatera att JTS inte var billigast och inte dyrast. Det som utmärkte dem var att det var den mest specifika offerten av alla. Mycket noggrann utformad och inga frågetecken kvarstod. Proffsigt och detaljerat, det märktes att de var erfarna.

Familjen åkte även förbi showroomet i Björknäs.

– Det såg proffsigt ut, tyckte vi. När vi hade godkänt offerten sedan fick vi mycket bra hjälp där! Showroomet hade allt vi behövde, de kunde även visa bilder på det som inte fanns inne. Vi hittade allt och beställde rubbet där. Malin var mycket duktig i att vägleda oss.

– Vi fick bra rabatt, de beställde och levererade allt. Vi behövde inte anstränga oss alls, bara att slippa bära hem allt material, helt perfekt!

Erbjöd totalentreprenad

JTS erbjöd totalentreprenad, och skötte allt från första stund till sista – till det var städat och byggresterna var bortforslade.

– Vi behövde inte göra något, de tog hand om allt! De hade till och med egen nyckel och det var så skönt! Precis så man vill ha det.

Badrummet totalrenoverades. JTS bilade upp golvet, flyttade golvbrunnen, gjöt nytt golv, putsade upp hela väggarna och bytte hela innertaket.

– Det var helt utblåst, nästan så man blev lite rädd…

En stor fördel var att JTS började med att leverera ett tidsschema, där de olika delarna var inbokade med exakt dag och tid.

– Vi visste exakt vilken dag de skulle komma, de som rev, målaren och elektrikern, ja hela gänget. Och det hölls till ett hundra procent! Alla informerade oss hela tiden och följde schemat.

– De kanske inte var billigast, men mest prisvärda och vi är väldigt nöjda. Vi kände oss trygga hela vägen och allt sköttes prickfritt!

Vi visste exakt när de skulle komma och tidsschemat hölls till 100%!
Duschen i badkaret i Badrumsrenoveringen
Nacka
  • Bilat upp golv och flyttat golvbrunn
  • Gjutit nytt golv
  • Gjort nytt innertak
  • Putsat upp hela väggarna
  • Kaklat väggar överallt
  • Lagt golvvärme
  • Installerat badkar, toalett och handfat/kommod
  • Installerat elektrisk handdukstork
admin