JTS Rörservice – med trettio års erfarenhet

Stefans och Johans pappa, Tommy, startade Ektorps rörservice redan på 80-talet. År 1988 bytte de namn till Johan och Tommys rörsevice, vilket förkortades JT:s. Sedan 1999 driver Stefan och Johan firman tillsammans och namnet blir JTS Rörservice. På senare år har företaget utvecklats allt mer och växer i såväl uppdrag som antal anställda.

En offert kan aldrig bli för tydlig

Det som skiljer oss på JTS Rörservice från konkurrenterna är de otroligt tydliga offerterna. Det blir sällan tillägg, förutom då kunden ändrar sig eller vill ha något mer under arbetets gång. Det betyder att du som kund känner dig trygg under hela resan, från första mötet till att du njuter av ditt nya badrum , kök eller vad du nu behöver hjälp med. Vi går också alltid igenom offerten tillsammans med dig. Allt är mycket noggrant specificerat, även vad som inte ingår. Inget finstilt alltså.

Lyhördhet för kunden lönar sig

Vi är väldigt stolta över vår personalgrupp – erfaret yrkesfolk som trivs och är glada, som också lyssnar på kunden och har kundens bästa för ögonen. Det ger en bra känsla i hela företaget och vi har förstått att även kunderna märker det.

Vi vill ha en öppen företagskultur där alla känner sig delaktiga. Därför gör vi en hel del aktiviteter tillsammans. Vi försöker också skapa engagemang genom att ge ansvar – alla vet vad de ska göra när de kommer till jobbet och lägger upp arbetsdagen efter sina uppdrag.

JTS står på tre ben