Ref: Stockholm – Badrum

Badrumsrenovering i bostadsrätt i Stockholm

Flera av grannarna i bostadsrättshuset på Södermalm hade renoverat badrum och när Mats och Marie-Louise Freij planerade sin renovering hörde de sig för.

– Många hade fått hantverkare som inte kunde kommunicera på svenska, berättar Mats, och i flera fall hade man upptäckt saker under resans gång som leverantören borde sett från början. Med tilläggskostnader som följd.

– Vi hade ingen erfarenhet av JTS som badrumsbyggare, fortsätter Mats. Däremot hade jag som ordförande i föreningen haft kontakt med dem för VVS- och el-jobb så vi tog in offert även från dem. Och JTS mejlade inte bara offerten utan kom och gick igenom den med oss. Det kändes väldigt seriöst.

Lika seriöst upplevde makarna Freij hela projektet, med allt ifrån tidsplan, logistik, försäkringar och genomförande.

– JTS beställde material så att det kom i precis rätt tid. De använde inte trapphus och entré till lagerutrymme som andra gjort. Och byggsäckarna utanför huset stod i max tre dagar, istället för i veckor som vi upplevt tidigare med andra renoveringar. Att det inte ser ut som en byggarbetsplats är viktigt för hela huset, menar Mats.

– När de skulle stänga av vattnet förvarnade de tydligt, och tog bara den tid som behövdes i anspråk, istället för att stänga av hela dagen. Överhuvudtaget var alla oerhört noggranna och serviceinriktade. Inom ramen för offerten var de också beredda att göra små justeringar, vilket kändes väldigt bra, tycker Mats.

– Det känns viktigt att kunna kommunicera med de olika entreprenörerna, antingen på svenska eller engelska. Men vi upplevde också att JTS verkligen ville kommunicera med oss, se till att vi var med på tåget. Det är det få som gör, tror Mats.

JTS höll kostnader, tidsplan – och mycket hög servicenivå.
JTS Rörservice renoverar badrum i Stockholm – Badrum med tvättmaskin och toa och dusch
Stockholm
  • Lagt keramiskt marmorgolv
  • Sänkt tak och satt upp spotlights med dimmer
  • Installerat elektrisk handdukstork
  • Lagt in golvvärme och keramiskt marmorgolv
  • Kaklat väggarna
  • Byggt duschhörna, installerat ny golvbrunn
admin