Ref: Nacka – Badrum med dusch

Badrumsrenovering i Nacka

Familjen kände till JTS Rör sedan innan, de hade tidigare gjort småjobb åt dem, och andra  i umgängeskretsen hade anlitat JTS. När de bestämt sig för att göra om sitt badrum kontaktade de därför JTS igen.

Eftersom de själva och andra alltid har varit nöjda med JTS utförda jobb så var det ingen tvekan.

– Vi fick förtroende för dem redan från första jobbet, de visade att de tog jobbet på allvar när de ringde om att de skulle bli en kvart sena till mötet. Vilken hantverkare gör det?

– Det känns även tryggt att anlita ett lokalt företag. Vi har gemensamma bekanta och det känns som en extra bonus att det blir en relation som går utöver bara att genomföra arbetet.

JTS fick lämna offert och familjen kände att det var rimligt. Mycket för att JTS tog hela entreprenaden, med snickare och elektriker osv. Det kändes tryggare att inte vara egen byggherre.

Showroom

– När vi godkänt offerten åkte vi till deras showroom. Vi hade redan tidigare bestämt vilka badrumsmöbler vi ville ha, och faktiskt redan köpt kommoden och skåpet. De andra delarna som vi tittat ut; duschväggen, handdukstorken och kaklet kunde de beställa. De gav ytterligare förslag på t ex en passande takdusch.

– De köpte allt, vi fick deras rabatter och de levererade det hem till oss. Det var skönt att slippa den biten.

När JTS började med jobbet skickades ett tidschema i förväg, som klistrades upp på väggen. Där kunde familjen se exakt vilka som skulle komma, vad som skulle göras, när det skulle göras osv.

– JTS följde tidsschemat perfekt! Trots att det tillkom strul. Dag 1 när allt var inplastat och de skulle börja riva så hittades misstänkt asbest. De ringde in en expert som kom en timme senare.

– Risken fanns ju att det måste saneras, vilket betyder ett stopp på 2-3 veckor … Men som tur är var det ingen asbets, så dagen efter var de igång och bankade ner allt.

Ytterligare komplikationen kom när putsen togs bort på väggen ut mot hallen. Helt plötsligt var väggen helt instabil. JTS reglade upp en ny vägg och en dörr flyttades. Trots detta höll tidsschemat. Peter upplever att kommunikationen och informationen under tiden var mycket bra. Alla var positiva, kompetenta och trevliga.

– Kakelgubbarna var hur sköna som helst. Putskillen kom en morgon, sa inget, låste in sig och kom ut en dag senare och då var det klart. Inget snack där inte!

Nu ska vi fixa lilla toaletten

Peter jobbade hemma pga pandemin och kokade kaffe till dem, men behövde i stort sett aldrig finnas till hands. Det gjorde det flöt på extra bra med frågor som dök upp. De hade ett eget Corona-avtal om någon skulle bli sjuk skull arbetet avbrytas.

– En natt var jag risig och då kom de med ett snabbtest för att kolla om jag var sjuk. Det var jag inte så då kunde de fortsätta jobba och hålla schemat. Fiffigt löst i coronatider, snabbt agerat!

– Vi är nöjda och alla som kommer hit säger att det är otroligt fint och att de aldrig sett ett så fint badrum. Vi hade helt andra idéer om hur det skulle se ut från början. Vi var i en butik i stan och tittade. Där frågade vi någon i butiken om kakel – hon tyckte vi hade för många material och att vi skulle plocka bort åtminstone ett alternativ. Det slutade med att vi valde Kolmården-imitationen och det vita kaklet.

– Vi åkte till showroomet och Malin hjälpte oss. Vi hade en specad lista på alla prylar, Malin tyckte det var ovanligt tydligt och bra! Hon hjälpte oss att välja ut ett liknande vitt kakel – som var laserskuren. Det blev den och Kolmården-varianten.

JTS sänkte taket 6 cm och elektrikern satte in spottar. Det gamla, fina fönstret behölls, målades och nischen kaklades upp.

– Nu är det lilla toaletten som ska fixas. JTS kommer i februari.

Vi är nöjda och alla säger att de aldrig sett ett så fint badrum!
Renoverat badrum med dusch - skåp, toalett och kommod med lysande spegel över
Nacka
  • Rivit ner puts och byggt upp ny vägg
  • Sänkt taket
  • Flyttat dörren
  • Putsat upp hela väggarna
  • Kaklat väggar överallt
  • Lagt golvvärme
  • Monterat spotlights i taket
  • Installerat dusch, toalett och kommod
  • Installerat elektrisk handdukstork
admin