Ref: Nacka – badrum/kök/undervåning

Renovering av två badrum, undervåning och kök i Nacka

I den här Nackavillan gjorde JTS först om ett stort badrum till två mindre. Sedan renoverade de hela undervåningen, där JTS var huvudentreprenör och bland annat byggde kök och lade in golvvärme.

– Med två snart vuxna söner hemma blev det ofta köer utanför badrummet, berättar villaägaren. Vi funderade på om man inte kunde göra två badrum av det och kontaktade JTS.

Familjen hade flera idéer själva om hur man kunde göra om, och även JTS kom med tips.

– Det var nog tur att de fimpade några av våra idéer, skrattar villaägaren. Men JTS kom med andra listiga lösningar. Bland annat avrådde de från fönster i lilla toan som då hade hamnat i duschen, med risk för fuktskador. Istället föreslog de en stor spegel, och den gör rummet betydligt ljusare tack vare att den reflekterar mycket av ljuset ifrån takspottarna.

– När vi ville dölja toalettens vattentank genom att bygga in den i väggen, tipsade de om att vi kunde ha en inbyggd nisch i duschen och en hylla ovanför toaletten. Både snyggt och praktiskt.

– Vi var runt och tittade på kakel och inredning, men diskuterade en hel del med JTS och lät dem beställa allt. Det kändes tryggt att använda deras erfarenhet, inte minst när det gäller golvklinker och den måttbeställda duschdörren.

– JTS har gjort ett väldigt bra jobb båda gångerna, fortsätter villaägaren. Det har gått smidigt, och det märks att de är måna om att allt ska bli bra, att kunden ska bli nöjd. Man kan verkligen lita på dem.

De är verkligen måna om att kunden ska bli nöjd
JTS Rörservice renoverar badrum i Nacka – badrum med dubbelt handfat
Nacka
  • Gjort två mindre badrum av ett större
  • Rivit ut alla ytor
  • Gjort nytt innertak med spotlights
  • Kaklat väggar
  • Lagt golvvärme
  • Installerat vägghängda toaletter, duschhörnor samt badrumsinredning
  • lagt golvvärme och byggt/installerat kök i undervåningen
admin