Ref: Orminge – Badrum med dusch och liten toalett med dusch

Toalett/badrumsrenovering i Orminge

Grannen renoverade sitt badrum och hantverkarna var mycket trevliga och artiga!

Flera i området har haft problem med kaklet i badrummen och när det var dags för förvaltaren att byta fönster så blev det läge att renovera. Paret stötte ihop med grannens hantverkare i porten och upplevde att de var mycket trevliga och artiga hela tiden. Plus att det var rent och fint efter dem i trapphuset. Det kändes att de inte ville störa.

Efter en sökning på internet och företagets webb stötte de ihop med Stefan utanför grannen. De blev rekommenderade ett besök i showroomet i Björknäs – där Malin guidade runt bland kakel, klinkers och badrumsinteriör.

JTS gjorde ett hembesök, för att diskutera igenom behovet innan offerten skrevs. Han upplevdes mycket erfaren, kom med förslag och jämkade ihop förslagen med deras egna tankar. När offerten sedan var klar möttes de i showroomet för att gå igenom den live. De fick offerten förklarad punkt för punkt – inga oklarheter och väldigt tydligt upplagt.

Paret tittade på andra leverantörer och en jämförande offert togs in. Men de upplevde att ingen hade samma känsla för ansvar som JTS. En av de viktigaste punkterna var att JTS erbjöd totalentreprenad och höll i allt – från start till minsta dammkorn är borta. De kunde bara slappna av och låta JTS jobba.

– De gav oss en bra rabatt på möbler och interiör. Plus att de räknade ut åtgången på kakel och allt annat material. En enda låda kakel blev över, den hämtade de och skickade en kreditnota direkt.

– Vi fick så bra hjälp av Malin när vi skulle välja. Vi hade en tanke om en grå, svart och vit-skala. Sedan hittade vi ett brädgolv nere i showroomet. Det där kan man väl inte ha?, sa vi. ”Jo då” sa Malin. Sedan fanns inget annat.

– De hjälpte oss även att köpa belysning, hyllor och handtag som vi valt ut, även det som inte fanns på plats. Det var inga problem, de beställde och levererade hem det i den ordningen det var dags att installera.

De gav oss bra råd och idéer, tex att fortsätta med klinkers upp på duschväggen. Allt blev väldigt stilrent och snyggt. Både vi och de har bra smak, det blev en perfekt match!

Schema dag för dag

När renoveringen startade monterades dammväggar upp för att skydda lägenheten. Planeringen, tillsammans med offerten, sattes upp på väggen. Det var schema dag för dag och timme för timme så kunden hade kontroll över varje del som skulle ske.

– De följde den till 100%. Stefan kom och kollade jobbet och diskuterade med hantverkarna. Det var rent överallt, varje dag. Allt skräp skulle bort och det skulle städas varje dag när de gick hem, även trapphuset.

– Vi har bara positivt att säga om det utförda arbetet, hur det gick till och hur lätt vårt samarbete med JTS var. Vi hade förtroende för deras jobb och behövde inte hänga över deras axel. De fick sköta sig själva.

När jobbet var avslutat kom Stefan över för att gå igenom arbetet och lämna över certifikaten med garantier och alla branschens kvalitetsdokument.

– Vi rekommenderade dem vidare och har nu hört att även förvaltaren rekommenderar JTS. Efter att de har sett vilka jobb de gjort här och hos grannarna.

Vi har bara positivt att säga om JTS – de skötte allt helt klockrent och kändes seriösa från första stund!
Stora badrummet hylla
Nacka
 • Bilat upp golvet och lagt nytt
 • Kaklat väggar överallt
 • Sänkt innertaket
 • Installerat dimmer och takspottar
 • Lagt golvvärme
 • Installerat dusch, toalett och handfat/kommod
 • Installerat vägghängd toalett på byggd nisch
 • Installerat elektrisk handukstork
 • Bytt element i hallen
 • Nytt diskret avlopp till tvättmaskinen
 • Installerat jordfelsbrytare
admin