Inspiration och råd från proffs

Många tycker det känns tryggt att diskutera med yrkesfolk och inte bara en säljare när de ska renovera badrummet. Därför har vi byggt ett showroom i anslutning till vårt kontor. Här har du möjlighet att titta på olika badrumslösningar och hämta inspiration inför din egen badrumsrenovering. Välj bland tvättställ, blandare, kakel, badrumsmöbler och annat från en rad välkända leverantörer. Fråga gärna, och diskutera med oss vad som passar bäst hemma hos dig.

Oberoende – vi visar det vi vet funkar

Vi är inte knutna till någon speciell leverantör, utan kan välja fritt vad vi vill visa. Då blir det såklart bara sådant som vi vet funkar bra, både att installera och sedan på plats i ditt badrum många år framöver. Vi vet hur ju blandaren ser ut inuti! Se det som en yrkesmannagaranti. Köper du sedan både inredning och installation av oss, lämnar vi fast pris på helheten. Då får du också garanti på såväl produkt som installation.

Vårt showroom är normalt öppet under kontorstid, men slå gärna en signal och boka tid med oss, så vi säkert är på plats.

En bra start på badrumsprojektet