Ref: Maria Brandt

Vi stormtrivs med våra nya våtrum

– Vårt badrum var verkligen trist och när vi besökte några grannar som med JTS hjälp gjort om sitt blev vi väldigt inspirerade, berättar Maria Brandt. Eftersom grannarna var så nöjda med JTS valde vi dem också.

– Först kom Stefan Blomstrand från JTS hit och vi resonerade i stora drag, fortsätter Maria. I samband med offerten träffades vi igen och gick mycket noga igenom varje punkt. Allt kändes mycket tydligt, och vi köpte även lite inredning via JTS, som duschblandaren och väggkaklet.

Badrummet var bara första projektet som familjen Brandts anlitade JTS för. Något år senare gjorde de även om gästtoan och tvättstugan.

– Vi har hela tiden känt ett stort engagemang från JTS. När plattsättaren blev sjuk, kom han istället på helgen och gjorde klart. När vi hade mosaik över från badrummet tipsade JTS oss om använda det till en nisch under fönstret i gästtoaletten. Och vi har nu golvvärme, inte bara i alla utrymmen de renoverat, utan även i hallen tack vare att de uppmärksammat att golvvärmen där inte var inkopplad.

– JTS är kanske inte billigast, säger Maria. Men de är väl värda sina pengar. Man kan lita på vad de sagt och att det blir riktigt gjort. Det bidrar såklart till att vi stormtrivs med nya badrummet, gästtoan och tvättstugan.

Maria
Man kan lita på vad de sagt och att det blir riktigt gjort.
Nacka
  • Duschvägg med mosaik
  • Vägghängd toa i badrummet
  • Spotlights i taket
  • Gästtoa med mosaik-nisch
  • Kaklade väggar överallt
  • Klinkers med golvvärme i alla utrymmen
admin